Forsikringssager

BRUG FOR HJÆLP IFORBINDELSE MED FORSIKRINGSSAG?

 

Har du fået en afvisning og løber forsikringsselskabet om hjørner med dig!
Dette er hvad mange af vores kunder oplever, og vi varetager mange sager på henholdsvis ejerskifteforsikrings- og villaforsikringssager.

Hvorfor vælge uvildig forsikringsrådgivning?

Det sker ofte, at der opstår problemer, efter man har overtaget en ejendom, og problemerne viser sig gerne, når først renoveringen går i gang eller ejendommen har været i brug i nogen tid.

Når du har fundet noget, du tror kan være en skade, kan det være en stor fordel at få dette vurderet af en byggesagkyndig. Det kan nemlig give dig problemer, hvis du får anmeldt skaden forkert eller får anmeldt en skade, som ikke er dækningsberettiget. Årsagen til en afvisning kan være fordi, at den er nævnt i tilstandsrapporten, eller der er tale om et forhold, som er almindeligt undtaget i forsikringsbetingelserne.

Vi ser ofte helt urimelige afvisninger, fra det som skulle være “dit” forsikringsselskab, men selv om det er dit forsikringsselskab, bliver de aldrig dine rådgivere.

Det er dog ingen selvfølge, at en skade ikke er dækningsberettiget, blot fordi der findes en undtagelse i forsikringsbetingelserne.
Og det er vores erfaring, at fejl i anmeldelsen ofte fører til en simpel afvisning fra dit forsikringsselskab.
En skade, som er undtaget i forsikringsbetingelserne, kan sagtens være dækket, hvis den f.eks. er opstået som en følgeskade af en dækningsberettiget skade.

Det er derfor, vi som byggesagkyndige tilbyder uvildig rådgivning omkring forsikringssager, der vedrører skader på privatboliger, og specielt omkring ejerskifteforsikringer, da disse ofte afvises indledningsvis af dit forsikringsselskab.

Det er derfor at uvildig rådgivning er den nemmeste opstart på en skadesanmeldelse, da det sikre at du er bekendt med skaden, årsag samt hvorledes du skal forholde dig til dit forsikringsselskab.


Hvad indeholder er forsikringsrådgivning typisk?


  • Drøftelse af sagens forhold, samt hvad du oplever
  • Kort gennemgang af forsikringsbetingelser, m.v.
  • Grundig byggeteknisk gennemgang af skadesområdet
  • Undersøgelser og fugtmålinger - evt. destruktivt
  • Rådgivning omkring de forhold som konstateres
  • Drøftelse af løsningsforslag - hvad gør du
  • Rådgivning omkring evt. forsikringssag og håndtering
  • udarbejdelse af notet omkring de konstaterede forhold

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med forsikringssag, skal du endelig ikke tøve med at kontakte Byggesagkyndigsyd.. Det er i naturligvis uforpligtende at høre, hvad vi kan gøre for dig.