Om os

Jan Gjerlevsen din byggesagkyndige i region Syddanmark


Placeret i Aabenraa finder du Byggesagkyndigsyd.


Fra denne lokation dækker vi i dag hele Sønderjylland.


Med en rød tråd i sin uddannelse som både bygningssnedker og bygningsingeniør er det med en god uddannelsesmæssig ballast, men samtidig også en lang, erhvervsmæssig karriere bag sig, ved førende husbyggefirmaer i Haderslev, Kolding og Rødekro samt mangeårig leder af kommunaltekniske afdelinger i henholdsvis Gråsten og Sønderborg, at Jan Gjerlevsen har etableret sig som selvstændig byggesagkyndig.

Siden 2016 har Jan Gjerlevsen været beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent, og derfor leverer Byggesagkyndigsyd altid tilstandsrapporter og energimærker med fokus på høj faglighed og kvalitet.

Endvidere er områder inden for energimærkning af store ejendomme en del af vores kompetencer. Vores køberrådgivning herunder også Bedre Bolig Rådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport – f.eks. muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v.

Vores mål er, at tilbyde en seriøs og personlig rådgivning, som er fleksibel og altid med kunden i centrum.


Kvalitet, personlig kontakt og rådgivning som omdrejningspunkt i alle opgaver. Dette sikres blandt andet ved løbende efteruddannelse og erfaringsudveksling med kollegaer.