EL-Eftersyn

BRUG FOR ET EL-EFTERSYN?

 

Få overblik over alle elektriske installationer på din bolig!


En elinstallationsrapport er kun gyldig, hvis den er udarbejdet af en virksomhed med en autoriseret elinstallatør!

 

Et el-eftersyn er en forudsætningen for, at der kan udarbejdes en elinstallationsrapport!

 

Et el-eftersyn er påkrævet, hvis du i form af en ejerskifteforsikring ønsker at fraskrive dig dit sælgeransvar for ulovligheder i de elektriske installationer!

 

De elektriske installationer er dit ansvar, når dit hus skal sælges!

 

Du kan nemt og uforpligtende bestille her på siden eller kontakte din afdeling. Vi kontakter dig inden for 24 timer efter din henvendelse!

 

Det er dit ansvar som sælger at dine elinstallationer er i orden!


Når dit hus skal sælges, er det nødvendigt at få gennemgået dets elektriske installationer – i daglig tale kalder vi det et el-tjek. Et el-tjek er en forudsætning for, at der kan udarbejdes en elinstallationsrapport. Denne elinstallationsrapport giver såvel sælger som køber et bedre og mere gennemsigtigt grundlag at handle på. Et el-tjek har således til formål at afdække elinstallationernes funktionsdygtighed – både praktisk og sikkerhedsmæssigt.

 

Derfor kontrollerer vi, om elinstallationerne er hensigtsmæssigt beskyttet mod stød og brandfare. Et el-tjek er ikke kun en god idé i forbindelse med en hushandel. Uanset om du sælger, køber eller er uden flytteplaner, kan du med fordel få foretaget et el-tjek. Det er nemlig din sikkerhed for, om din bolig har livsfarlige elinstallationer – med potentielle brand- eller personskader til følge. Indholdet af et el-tjek er fastlagt i bekendtgørelsen om elinstallationsrapporter som led i revision af Huseftersynsordningen.