Visuel Tilstandsrapport - TR-Vis


FÅ SYN FOR SAGEN MED TR-VIS!

 

Få et visuelt overblik over tilstanden og skaderne på din bolig!


  • For sælger betyder det, at potentielle købere får tryghed og et stort helhedsindtryk af boligen!
  • For køber betyder det et større visuelt overblik over drømmeboligens tilstand og dens forbedringsmuligheder!
  • Vi afbilleder alle skaderne i din tilstandsrapport og giver dig digital adgang til rapporten!
  • factum2 afmystificerer skader og skaber tryghed for dig som sælger! 
  • Nemt og uforpligtende at bestille online hos factum2!

 

Hvad er en visuel tilstandsrapport og hvorfor kan billeder være vigtigt ved salg af din bolig?


Hvorfor skal der billeder på tilstandsrapporten?

Når huse sælges, er der mange dokumenter,der skal udfyldes og underskrives. Formålet med en tilstandsrapport er at vurdere boligens synlige skader, nærliggende risiko for skader og tegn på skader og dermed sikre, at både sælger og køber ved, hvad de skriver under på. Selvom tilstandsrapporten er en del af Huseftersynsordningen og giver en grundig beskrivelse af en boligs skader, fejl og mangler, kan der stadig være anmærkninger, som er svære at forstå, og hvad de egentligt dækker over.

 

TR-Vis er født!

Det er her en TR-Vis fra factum2 kommer ind i billedet. En visuel tilstandsrapport - TR-Vis - fra factum2 er et digitalt supplement til den originale tilstandsrapport, der har til formål at visualisere boligens skader med fotografier, hvilket hidtil ikke har været muligt.

 

Forstå skadernes omfang

Når husets skader er afbilledet og ikke kun fremstår som ren tekst, får du mulighed for selv at få et overordnet overblik over boligen. Du vil lynhurtigt kunne rådføre dig med en specialist omkring f.eks. sætningsskader, tagbelægning osv., og få et overslag på, hvad skadens udbedringspris ligger på. Dette kan være med til at rykke skaden fra en bekymring til en bagatel. En stor fordel ved den visuelle tilstandsrapport er, at den er nem at tjekke på din mobil eller tablet, når du er på farten, fordi man kan se skaden, frem for at skulle nærlæse skadesteksten.

 

Det rette supplement og den rette leverandør til din tilstandsrapport?


Der er stor forskel på, hvordan man læser og forstår en tilstandsrapport. factum2 havde gerne set, at Sikkerhedsstyrelsen havde medtaget foto i den nye tilstandsrapport, som blev lanceret i 2019. Det er imidlertid ikke tilfældet, hvorfor factum2 siden starten af 2018 har udviklet et supplement til tilstandsrapporten, som vi kalder for TR-Vis – indeholdende teksten fra tilstandsrapporten, suppleret med to fotos af hver skade.

 

factum2 er førende på området med at dokumentere skader og kritiske forhold fra mere end 100.000 rapporter, og derfor er det en helt naturlig udvikling, at vi nu også tilbyder denne ydelse til vores mange kunder.

 

På den måde får du som sælger optimal indsigt i de forhold, der kendetegner din ejendom, og du bestemmer helt selv, om du vil videregive og dele rapporten med din ejendomsmægler, potentielle købere, håndværkere mv.

 

Ikke en del af huseftersynsordningen!

 

Modsat Huseftersynsordningens tilstandsrapport er TR-Vis ikke underlagt forbrugersikkerhed ved køb og salg af fast ejendom. Det betyder også, at du ikke alene kan tegne en ejerskifteanalyse baseret på en visuel tilstandsrapport - TR-Vis.


Kontakt factum2 aabenraa og hør nærmere om dette helt unikke produkt.